Antirimpel acne

Antirimpel, litteken- of acnebehandeling met Epil-Flash

DE THERAPIE

Voor een rimpelloze vrije toekomst zonder acne of littekens!

Antirimpel - AcneDe jongste jaren zijn er verschillende methoden ontwikkeld op het vlak van antirimpelbehandelingen. Vele studies en wetenschappelijk onderzoek hebben uitgewezen dat het gebruik van gepulseerd IPL-licht uitstekende en efficiënte resultaten oplevert in de bestrijding van rimpels en acne (littekens). Een unieke gelaatsverjongings- en huidverbeteringsmethode voor haar én hem. Bovendien zijn de behandelingen pijnloos, zonder beschadiging van de huid of herstelperiode en zonder risico op hypo- of hyperpigmentatie.

Deze technologie biedt een uiterst doeltreffende methode voor huidverjonging door rimpelverwijdering en –vervaging en geeft spectaculaire resultaten op het gebied van acne (littekens). Bovendien verbetert de structuur van de huid: verwijde poriën worden opnieuw kleiner en de huid ziet er gerevitaliseerd uit.

Naarmate we ouder worden, worden de epidermis (opperhuid) en de oppervlakkige collageenlagen onderhuids dunner. Bovendien neemt ook de productie van elastine af en gaan de collageenvezels aan gelijkmatigheid inboeten.
Het gepulseerde IPL-licht is een proces waarbij de huid op een zachte manier wordt opgewarmd om de productie van collageenvezels (dit is de structuur waarop de huid gebaseerd is) te stimuleren. Hierdoor worden de patronen van de elastische collageenvezels verbeterd. Een nieuwe extracellulaire matrix wordt gecreëerd en de opperhuid en lederhuid worden opnieuw steviger en dikker.
Resultaat: de huidstructuur wordt duidelijk zichtbaar verbeterd, rimpels en acne (littekens) verdwijnen of vervagen in sterke mate.

Tijdens de behandeling wordt een speciaal kopstuk gehanteerd. Dit laat toe om rechtstreeks en adequaat de rimpels of acne (littekens) te behandelen. Door het triple pulse systeem worden telkens 3 opeenvolgende pulsen van zeer korte duur (fracties van seconden) naar eenzelfde plek gezonden. De rimpels of acne (littekens) worden over de ganse lengte en oppervlakte behandeld. Een zone van ongeveer 3 cm rond de rimpel of acne (littekens) wordt behandeld voor maximaal succes.

Het is mogelijk om een gedeeltelijke/lokale behandeling te laten uitvoeren (bijv. bovenlip, oogcontour, voorhoofd, ...) of het gehele gelaat.

RESULTATEN

Antirimpel - AcneDe IPL-techniek van Epil-Flash, met speciaal kopstuk, is een uiterst efficiënte en veilige antirimpel- en anti-acnemethode! Zonder pijn, zonder herstelperiode, zonder enig risico op neveneffecten!
De therapie geeft schitterende resultaten op meerdere vlakken:

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Antirimpel - AcneDe zones worden 2 keer behandeld. Een sessie van het ganse gelaat duurt ongeveer 20 minuten, indien bijv. enkel de oogcontour of de bovenlip wordt behandeld, duurt dit slechts enkele minuten.

HOE VOELT DE BEHANDELING AAN?
De behandeling is pijnloos. Het is mogelijk enige warmteprikkels te ervaren.
De behandelingen zijn zeer goed te verdragen.

AANTAL SESSIES?
Voor optimale resultaten worden 6 sessies aangeraden, telkens met een tussentijd van 2 weken. Voor acnebehandelingen volstaan vaak 2 tot 4 sessies!

NAZORG?
Vlak na de behandeling wordt een kalmerende crème aangebracht. Ook de dagen nadien mag u een gelijkaardige crème aanbrengen (Flammazine).

NEVENEFFECTEN?
Één van de voordelen van de IPL-techniek is dat er geen neveneffecten zijn. De huid blijft intact, er is geen herstelperiode, geen pijn, geen hyper- of hypopigmentatie.

Lisbeth Leys Tendens - Geconventioneerde kinesitherapeute
Gebroeders De Winterstraat 25 - 2275 Lille - België -
GSM : 0475 48 88 54 - lisbeth.leys@proximedia.be
BTW BE 0701.578.828

Toezicht autoriteit - Cel Federale Gezondheidsinspectie Antwerpen Haenen Winny
Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen - ivm.antwerpen@gezondheid.belgie.be - 02/5247850