Definitieve ontharing

Definitieve ontharingDefinitieve ontharingWelkom bij Leys Lisbeth definitieve ontharing in Lille, Turnhout en Antwerpen!

Epil-Flash?

Met de Epil-Flash wordt met een speciaal ontwikkeld glazen prisma zichtbaar licht van de flitslamp naar de haren doorgegeven. Haren bevatten pigmenten die het licht opslorpen en omzetten in warmte. Door die warmte wordt het haarfollikel vernietigd zodat die niet meer in staat is om nieuw haar te produceren.

Hoe groeit haar?

De haarcyclus omvat de rust-, groei- en uitstotingsfase. Niet alle haren zitten in dezelfde fase en kunnen met één behandeling worden bereikt. Om tot het optimale resultaat te komen zijn soms 4 tot 8 behandelingen nodig zodat alle haarfollikels de groeifase hebben bereikt. De tijd tussen de behandelingen kan 1 tot 3 maanden bedragen.

Voorbereiding?

Definitieve ontharingDefinitieve ontharingDe haartjes in de te behandelen zone moeten 1 tot 2 dagen voor elke sessie worden afgeschoren. Zo zijn er steeds kleine haartjes aanwezig die het licht kunnen absorberen.

Behandeling?

De te behandelen oppervlakte wordt vooraf lichtjes gekoeld door het gekoelde prisma (1 cm bij 5 cm) even tegen de huid te houden voor de flits. Er worden enkele proefshots genomen om de ideale behandelingsenergie te bepalen.

Na de behandeling zullen de haartjes nog aanwezig blijven maar ze gaan over van de groeifase naar de uitstotingsfase. Ze zitten los in de haarzakjes en verdwijnen na enkele weken. Afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone en van de groeidichtheid van de haren op die plaats zal de behandelingsperiode korter of langer zijn.

Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing

Lisbeth Leys Tendens - Geconventioneerde kinesitherapeute
Gebroeders De Winterstraat 25 - 2275 Lille - België -
GSM : 0475 48 88 54 - info@tendens-verzorgingshuis.be
BTW BE0701578828

Toezicht autoriteit - Cel Federale Gezondheidsinspectie Antwerpen Haenen Winny
Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen - ivm.antwerpen@gezondheid.belgie.be - 02/5247850