Endermologie – lipomassage – cellulitis

A- A A+

Endermologie - Lipomassage - CellulitusWelkom bij Leys Lisbeth Endermologie in Lille, Turnhout en Antwerpen!

Dit is de meest effectieve medische techniek voor de behandeling van cellulitis en plaatselijke vetophoping, uitgevoerd door een gediplomeerd kinesitherapeut. Met een uniek LPG-toestel wordt uw huid op een pijnloze manier behandeld.

Onderhuidse verklevingen en vetweefsels worden aangepakt, vocht wordt afgevoerd door lymfedrainage en de doorbloeding wordt gestimuleerd. De cellulitis vermindert, uw contouren worden beter, en in een latere fase wordt de huid ook strakker.

Iedere behandeling duurt 35 minuten. Een totaalsessie kan tussen 14 en 20 behandelingen bevatten. Deze therapie kan ook toegepast worden na liposculptuur, of voor lokale applicatie zoals gelaatsbehandeling, littekens en rimpels.

Endermologie - Lipomassage - CellulitusEndermologie - Lipomassage - CellulitusEndermologie wordt toegepast door een endermoloog. Deze vakmensen zijn opgeleid om de toestellen correct te bedienen. Bij bepaalde transformaties van het bindweefsel biedt de LPG-techniek de mogelijkheid de grenzen te verleggen door het weefsel te mobiliseren, een ware driedimensionele behandeling.

Deze techniek met zijn talloze toepassingen pakt een weefselplooi op en rolt hem in en uit, waarbij de positionering en de verplaatsing zijn afgestemd op de anatomische elementen die bereikt moeten worden.

Endermologie - Lipomassage - Cellulitus

Innovatie Lipomassage: Minder vet en een stevigere huid waar ik het wil!

Bekijk hier de PDF of klik op de foto.

Lipomassage

Lisbeth Leys Tendens - Geconventioneerde kinesitherapeute
Gebroeders De Winterstraat 25 - 2275 Lille - België -
GSM : 0475 48 88 54 - info@tendens-verzorgingshuis.be
BTW BE0701578828

Toezicht autoriteit - Cel Federale Gezondheidsinspectie Antwerpen Haenen Winny
Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen - ivm.antwerpen@gezondheid.belgie.be - 02/5247850