Gelaatsverzorging

GelaatsverzorgingDe superhydraterende professionele behandeling van Sothys
Hydratatie is de eerste vereiste voor de schoonheid van uw gezicht. Het behouden van het ideale hydratatiepercentage van uw huid is de enige garantie om een jonge en stralende huid te waarborgen.

Steeds meer schoonheidsspecialisten ontmoeten vrouwen, die vinden dat hun huid droog is en trekt waardoor zij zich onbehaaglijk voelen. Daarom hebben de wetenschappelijke onderzoekers van Sothys de professionele instituutbehandeling Hydroptimale ontwikkeld.

Deze manier van huidverzorging, op basis van natuurlijke bestanddelen en biotechnologische werkstoffen (de biotechnologie zorgt voor de creatie van vernieuwde actieve, verbeterde, zeer zuivere en goed gedefinieerde bestanddelen)
is een totale ommekeer.

Deze schoonheidsbehandeling is uniek in haar genre want voor een grotere werkzaamheid combineert het een serum/capsule met twee maskers en de Sothys-methode van acupressuurmassagetechniek om te ontspannen.

HYDRAVANCE - Programma GENerator van geavanceerde Hydratatie.

Omdat een optimale hydratatie de slueten blijft tot duurzame schoonheid, introduceert Sothys Hydravance, een nieuw hydratatieprogramma dat geïnspireerd is op de genwetenschap.

Een doeltreffende maatoplossing voor ieder huidtype door middel van:

Een innovatieve oplossing die het resultaat is van de geavanceerde Research van Sothys.

Centraal in het programma staat een exclusief en geoctrooid actief bestanddeel: het boleetextract 1055. Dit uitzonderlijke actieve bestanddeel, dat het resultaat is van geavanceerde Research van Sothys, stamt uit de biotoop van het Franse Limousin. De boleet is geselecteerd om zijn bewezen transversale werking op de hydratatiemechanismen en zijn berschermende werking (oxidatieremmend).

Bewezen doeltreffendheid!

Het boleetextract 1055 beverdert de stimulering van de fabricatie van filaggrine, het eiwit dat een sleutelrol vervult bij de hydratering van de huid. 

Intensieve Istituurbehandeling Hydradvance: Een oplossing op maat met een uniek hydraterend vermogen.

Gun uzelf een uitzonderlijke behandeling van 1 uur en 15 minuten, die hightech actieve bestanddelen combineert met de expertise van de schoonheidsspecialist voor een absolute hydratatie. Een protocol op maat dat werkt op de fundamentele hydratatiemechanismen:

Ervaar het genot van een verfrissende huid die nieuw leven in geblazen is.

Direct en duurzaam doeltreffend al na de eerste behandeling!

Lisbeth Leys Tendens - Geconventioneerde kinesitherapeute
Gebroeders De Winterstraat 25 - 2275 Lille - België -
GSM : 0475 48 88 54 - info@tendens-verzorgingshuis.be
BTW BE0701578828

Toezicht autoriteit - Cel Federale Gezondheidsinspectie Antwerpen Haenen Winny
Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen - ivm.antwerpen@gezondheid.belgie.be - 02/5247850